Jästkultur av surdeg 100g

55,00 kr
Inkl. moms

Torkad jästkultur av surdeg, en nödvändighet för att baka saftiga lantbröd av italiensk typ. Vi rekommenderar 70 g jäst till 1 kg mjöl. Den används upplöst i rumstempererat vatten eller blandas direkt med mjölet. Kan innehålla spår av ägg och mjölk.

Kvantitet

  • Säkerhetspolicy Säkerhetspolicy
  • Leveranspolicy Leveranspolicy

Ingredienser: Torkad surdegsjäst av vetemjöl typ "0" (90%), mältat vetemjöl.

--------------------------

Näringsvärde/100g:
Energi  1488kJ/351kcal
Fett 1,45 g
varav mättat  0,3g
Kolhydrat  69g
varav sockerarter  2,1g

Fibrer    5,1g
Protein  13,0g
Salt  0,008g

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord